TINTA PENULIS!!

welcome to all my bloggers...
selamat membaca.... dan sila jadi my follower kay!!!
life my happy.... love to my family, friends... n so on....


Tuesday, October 12, 2010

JOM SEMBANG.....DAPAT INFO....

Pernah X Korang Dengar Pasal Mangkuktingkat.Com, Tentu Ramai Yang Dah Tahu Pasal Mangkuktingkat.Com, Tapi Bagi Yang Belum Tahu Jom Kite Kongsi Apa Tu Mangkuktingkat.Com Mangkuktingkat.Com Adalah Satu Website Dimana Orang Ramai Terutamanya Mereka Yang Tinggal Diarea-Area Kuala Lumpur Yang Xde Masa Tu Masak Or Terlalu Banyak Keje Untuk Buat Tempahan Makanan Tengahari Dan Malam Di Laman Web Nie. Laman Wed Ni Adalah Dibawah Program Perkhimatan Penyediaan Sajian Makanan Yang Diuruskan Oleh True Entity.Sdn.Bhd. Bagi Pihak Yayasan Sosial Malaysia. Dengar Kata Tujuan Yayasan Nie Nak Bantu Kaum Ibu Tunggal Betul K?
Bagi Mengetahui Menu Korang Leh Ke Laman Web Http//Www.Mangkuktingkat.Com Pelbagai Infomarsi Dan Juga Maklumat Mengenai Magkuktingkat.Com Boleh Didapati. Selain Itu Juga, Laman Nie Juga Menyediakan Menu Setiap Hari Pada Setiap Bulan, Kira Menu Akan Bertukar Pada Setiap Bulan( So Korang Xperlu Risau Kay). Setaiap Menu Mempunyai Nasi, Sayur Dan Pelbagi Jenis Lauk Yang Kornag Boleh Pilih. Tempahan Adalh Mengikut Bulanan Dan Harganya Ialah Rm11 Bagi Setiap Pek Penghantaran Dan Termasuk Kos Penghantaran. Penghantaran Adalah Untuk Hari Isnin Hingga Jumaat.
Tempoh Untuk Tempahan Akan Ditutup Sebelum Hujung Bulan Pada Bulan Sebelumnya. Contoh Tempahan Bagi Nulan Julai Adalah Ditutup Pada 28hb Jun. Untuk Membuat Tempahan Sila Hubungi 1 700 800 363 Atau Www.Mangkuktingkat.Com Bagi Maklumat Lanjut.

No comments:

Post a Comment